آبسرد آنلاین

رسانه خبری - تحلیلی شهر آبسرد دماوند

آبسرد آنلاین

رسانه خبری - تحلیلی شهر آبسرد دماوند

آبسرد آنلاین

رسانه تحلیلی-انتقادی آبسرد آنلاین آینه تمام نمای بیان مشکلات شهر آبسرد بوده و نقل و بازنشر مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.
این رسانه دارای مجوز فعالیت تحت شماره 78140- 95/5/18 از هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد.

برداشت 21 هزار تن محصول خیار و کدو از مزارع آبسرد

يكشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۴ ب.ظ

محصول خیار

مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهر آبسرد از برداشت ۲۱ هزار تن محصول خیار و کدو در این شهر واقع در شهرستان دماوند خبر داد و گفت: با توجه به کمبود آب و پایین بودن سطح آب‌های زیر زمینی، نیاز است که کشاورزان کشت آبی را به کشت نباتی تغییر داده و در این راستا، از خدمات و یارانه دولتی بهره‌مند شوند.

مسلم صالحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود با اشاره به میزان سطح زیر کشت محصول کدو و خیار در شهر آبسرد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان ۶۵۰ هکتار از سطح زیر کشت در شهر آبسرد، به کشت محصول کدو و خیار اختصاص یافته است.

وی افزود: از این میزان، ۳۵۰ هکتار به کشت محصول خیار و ۳۰۰ هکتار به کشت کدو تخصیص یافته است.

مسئول مرکز جهاد شهر آبسرد خاطرنشان کرد: در مجموع از این میزان سطح زیر کشت، ۲۱ هزار تن محصول خیار و کدو برداشت می‌شود و از هر هکتار، ۳۰ تن قابل برداشت است.

صالحی با بیان اینکه ۱۰ درصد از این محصولات در شهرستان دماوند و مابقی در میدان میوه و تره بار تهران برای فروش عرضه می‌شود، بیان کرد: برداشت محصول کدو و خیار را به صورت دوره‌ای و حدود ۸ بار در سال انجام می‌شود.

وی در خصوص نحوه آبیاری این محصولات، گفت: با توجه به کمبود آب و پایین بودن سطح آب‌های زیرزمینی، نیازاست که کشاورزان کشت آبی را به کشت نباتی تغییر داده و در این راستا، از خدمات و یارانه دولتی بهره‌مند شوند.

مسئول مرکز جهاد شهر آبسرد با اشاره به آغاز برداشت محصول سیب‌زمینی از اول مهر ماه سال جاری، تصریح کرد: حدود ۶ هزار بهره‌بردار در حوزه شهر آبسرد فعالیت می‌کنند که از این تعداد، حدود دو هزار و ۷۰۰ بهره‌بردار اقدام به کشت انواع محصولات اعم از سیب‌زمینی، خیار و غیره، و همچنین اموری چون دامپروری و زنبورداری می‌پردازند.

لازم به توضیح محصولاتی نظیر خیار،کدو و لوبیا از جمله محصولاتی است که دارای میزان مصرف آب فوق العاده بالا بوده و در شرائط  فعلی که سطح آب های زیر زمینی منطقه جمع آبرود و بویژه شهر آبسرد با کاهش شدید مواجه است تداوم کشت اینگونه محصولات می تواند آینده کشاورزی آبسرد را با خطر جدی مواجه نماید که لازم است جهاد کشاورزی شهرستان با معرفی و جایگزینی محصولاتی که نیاز آبی کمتری دارند از منابع محدود آبی آبسرد صیانت نماید.

مرکز خدمات حقوقی آبسرداینجا محل تبلیغات شماستنظرات و پیشنهادات

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی