آبسرد آنلاین

رسانه خبری - تحلیلی شهر آبسرد دماوند

آبسرد آنلاین

رسانه خبری - تحلیلی شهر آبسرد دماوند

آبسرد آنلاین

رسانه تحلیلی-انتقادی آبسرد آنلاین آینه تمام نمای بیان مشکلات شهر آبسرد بوده و نقل و بازنشر مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.
این رسانه دارای مجوز فعالیت تحت شماره 78140- 95/5/18 از هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد.

بار سنگین هزینه های شهرداری بر دوش کیست؟

دوشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۰۹ ق.ظ

فروش زمین در آبسرد

به گزارش پایگاه خبری تارود، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در نشست مشترک شوراهای اسلامی شهر و روستای استان و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران،عمده مسائل و مشکلاتی که مرتبط با حوزه شهرداری است را صدور پروانه‌ها و مجوزها، ساماندهی بازار محصولات کشاورزی، منابع آب در بخش کشاورزی، زمین و امور اراضی و توسعه فضای سبز اعلام کرد و یادآور شد: یکی از دغدغه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان در صدور پروانه‌ها و مجوزهای ساخت و ساز، اخذ مبالغ بعضاً هنگفت در قالب پروانه ساخت، پایان کار، کمیسیون ماده ۱۰۰، استحکام بنا و… است که این بر خلاف بخش‌نامه‌های سازمان شهرداری‌ها است.

منصوری با بیان اینکه اخذ مبالغ هنگفت از تولیدکنندگان باعث می‌شود که تولید اقتصادی صورت نگیرد و در نهایت خروجی آن تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شود، یکی دیگر از معضلات موجود را محاسبه عوارض برای بخش‌های تولیدی بخش کشاورزی مطابق تعرفه‌های اماکن صنعتی و مصالح اساسی عنوان کرد و اظهار داشت: این اتفاق تنها در سطح استان تهران رخ می‌دهد، در حالیکه یک سازه گلخانه‌ای که در آن تولید صورت می‌گیرد از پرداخت عوارض معاف است و در هیچ جای کشور بابت این قسمت عوارضی دریافت نمی‌شود، اما در استان تهران بابت این امر عوارض بسیار سنگینی دریافت می‌شود.
وی اخذ عوارض چهار میلیارد تومانی از یک پروژه که در آن در کل ۱۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است را عجیب و ناعادلانه عنوان کرد و گفت: همچنین مصالح به‌کار گرفته شده در بخش کشاورزی به‌ویژه گلخانه‌ها جز مصالح غیراساسی هستند و نباید مشمول عوارض شوند.
منصوری با تأکید بر اینکه مبنای محاسبه تعرفه‌های اخذشده مشخص نیست و در بین شهرداری‌ها نیز محاسبه واحدی وجود ندارد، تأکید کرد: در برخی موارد همچنین مشاهده می‌شود که تولیدکنندگان علاوه بر پرداخت عوارض، باید تعرفه‌هایی را در قالب توافقات و خودیاری به اجبار پرداخت کنند، ما متوجه هستیم که درآمد شهرداری‌ها به دلایلی پایین آمده است، اما نباید بار سنگین این هزینه‌ها به بخش کشاورزی منتقل شود.
وی خاطرنشان کرد: زمان نامتعارف و سختگیری‌ها در صدور پروانه‌های ساختمان از کمیسیون امروز زیربنایی و همچنین زمان نامتعارف پاسخ به استعلامات و تحمیل هزینه‌ها در اختصاص انشعاب آب، برق، گاز و… واحدهای تولیدی توسط بخشداری‌ها و شهرداری‌ها از دیگر معضلات ما است.

چرا باید طرح‌ها و نقشه‌های بخش کشاورزی به مهندسان ساختمان ارائه شود!؟
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به تحمیل هزینه‌ها و تهیه نقشه توسط مهندسان معماری با تعرفه‌های بالا اشاره کرد و ادامه داد: چرا باید طرح‌ها و نقشه‌های بخش کشاورزی به مهندسان ساختمان ارائه شود که تجربه و اطلاعات مناسبی در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد سازه‌ها در این زمینه ندارند و باید تعرفه‌ای نیز بابت این امر پرداخت کنند و هزینه‌ای بابت این مهندسان مشاور به تولیدکنندگان تحمیل می‌شود.
منصوری با بیان اینکه ساماندهی بازار محصولات کشاورزی، رکن اصلی حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است، از سیاستگذاری، نرخ‌گذاری و واگذاری نامطلوب غرفه از سوی میادین میوه و تره‌بار و عدم ساماندهی میادین عرضه دام زنده، گل و گیاه و ماهیان زینتی گلایه کرد و یادآور شد: معتقدیم همکاری سازمان و میادین میوه و تره‌بار می‌تواند موجبات هماهنگی بیشتر و تصمیم‌گیری بهتر را فراهم کند.
وی به عدم تناسب تعداد بازارچه‌های عرضه محصولات کشاورزی با جمعیت و جانمایی آنها در کلان‌شهر تهران و شهرستان‌های تابع اشاره کرد و اظهار داشت: یک میلیارد مترمکعب روان آب سطح شهر تهران می‌تواند باعث آلودگی مزارع و تولیدات کشاورزی شود که باید آن را به‌گونه‌ای هدایت کنند که از محدوده آب‌های کشاورزی خارج شود و در جهت تصفیه این آب‌ها کمک شوند.
منصوری تصریح کرد: در بخش زمین و امور اراضی، درگیری‌های فراوانی با مجموعه شهرداری‌ها وجود دارد، در دماوند بر اساس آخرین آمار، ۵۸ هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز شناسایی شده است، بر اساس کدام قانون شهرداری‌ها در حریم شهرها مجوز ساخت داده‌اند؟ شهرداری‌ها این مجوز را از کجا گرفته‌اند؟ در حالی که از نظر قانونی جرم محسوب می‌شود و ضمناً هرگونه تغییر کاربری باید در کمیسیون‌های مربوطه بررسی شود.
 
کل اراضی کشاورزی استان تهران، معادل ۱۶۰ هزار هکتار
وی تأکید کرد: کل اراضی کشاورزی استان ۱۶۰ هزار هکتار است، چرا باید این مقدار را نیز به نابودی بکشیم؟ اگر تخریب و تبدیل اراضی با این سرعت پیش برود، قطعاً طی چند سال آینده زمین کشاورزی باقی نخواهد ماند. چرا برخی افراد دغدغه امنیت کشاورزی ندارند؟ چرا بر خلاف قانون اجازه ساخت و ساز می‌دهند؟ خواهش ما از اعضای شورای اسلامی شهر و روستای استان این است که به شهرداری‌ها درباره ورود به عرصه‌های حریم تذکر دهند.
منصوری همچنین گفت: در قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی ایران که هم‌اکنون در کمیسیون کشاورزی مراحل نهایی خود را برای تصویب سپری می‌کند، اراضی زراعی و باغی محدوده شهر نیز نمی‌توانند تغییر کاربری بدهند.
وی در پایان درباره توسعه فضای سبز شهری، به عدم جانمایی مناسب در طراحی‌ها و انتخاب گونه‌های نامناسب اشاره کرد و افزود: در نگهداری فضای سبز شهری از متخصصان واجد شرایط استفاده نمی‌شود و در توسعه فضای سبز شهری می‌تواند با بخش کشاورزی هم‌فکری و همکاری صورت گیرد.

پی نوشت آبسرد آنلاین:

سئوالی که اینجا مطرح می گردد آن است که در زمان وقوع این تغییر کاربری ها گشت های حفاظت امور اراضی و جهادکشاورزی کجا بودند؟آیا ایشان از این حجم عظیم تغییر کاربری ها بی اطلاع بودند یا اینکه منافع ایجاب می کرد که سکوت کنند؟باغ های دماوند،آبسرد،آینه ورزان،کیلان،جابان و سربندان و... یک شبه ویلا سازی نشده است لذا مسئولان جهاد کشاورزی استان نمی توانند در سایه تجاهل و تظاهر به بی اطلاعی خود را از این موضوع مبرا بدانند.

اینجا محل تبلیغات شماستنظرات و پیشنهادات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی