آبسرد بیمارستان می خواهد
شهر آبسرد با 15/000 نفر جمعیت ثابت و حدود 50/000 نفر جمعیت فصلی در تابستان و ایام تعطیل سال از داشتن یک بیمارستان قابل قبول محروم است و تقریباً همه ساکنین این شهر مجبور هستند برای استفاده از خدمات «درمانی بستری» به شهرهای دماوند و تهران مراجعه نمایند و چه بسیار از بیماران که در همین مسیر بین آبسرد،دماوند و تهران به علت دوری راه و دیر رسیدن به مراکز درمانی مجهز،جان خود را از دست داده اند.
البته شهر آبسرد سالهاست که دارای یک مرکز بهداشتی-درمانی کوچک می باشد ولی کارکرد این مرکز بیشتر در حد ارائه خدمات اورژانس پزشکی و ویزیت های ساده و غیر موثر به بیماران بوده و در موارد جدی و حاد هیچ کمکی از دست عوامل زحمتکش این مرکز برای بیماران بدحال بر نمی آید.
هر چند سالهاست که مسئولان وعده احداث یک بیمارستان مجهز را در این شهر داده اند ولی این وعده هیچگاه عملی نشده و آبسرد هنوز هم فاقد حتی یک بیمارستان معمولی چند تخته می باشد.
شاید مهمترین علت این موضوع رشد نامتوازن شهر آبسرد در چند ساله اخیر باشد چرا که از نظر آمارهای رسمی شهر آبسرد فقط دارای 10/000 نفر می باشد ولی در واقع این شهر علاوه بر ده هزار نفر جمعیت رسمی میزبان حدود 5000 نفر از اتباع خارجی غیر مجاز(بدون آمار و قاچاق) می باشد که باید به این تعداد،بیش از 50/000 نفر ساکنین ویلاهای اطراف آبسرد را نیز اضافه نمود که در روزهای گرم تابستان و یا ایام تعطیل سال در آبسرد اقامت موقت داشته و در موارد ضروری نیازمند بهره گیری از ظرفیت های محدود درمانی این شهر کوچک می باشند.
هر چند آبسرد «کوی پزشکان» دارد ولی هیچ بیمارستانی ندارد و در حالیکه آخر هفته ها ویلاهای اطراف آبسرد میزبان صدها نفر از پزشکان متخصص و فوق متخصص است ولی مردم شهر از خدمات این پزشکان کاملاً بی بهره هستند و تنها وظیفه میزبانی و خدمت رسانی به این پزشکان را بر عهده دارند و به عبارتی فقط نام «کوی پزشکان آبسرد» سهم این شهر از عالم پزشکی می باشد.
البته در سالهای اخیر و هم زمان با رونق ساخت و ساز ویلا و فروش زمین در آبسرد و متعاقب آن ورود پول به چرخه اقتصادی این شهر صحبت از احداث مراکز درمانی در این شهر از سوی خیّرین و نیکوکاران مطرح شد ولی این طرح نیز مانند صدها طرح ریز و درشت دیگر به فراموشی سپرده شد و هیچ گاه این صحبت به مرحله اقدام و عمل نرسید.
از همه اینها بدتر آنکه شهر آبسرد با این وسعت و جمعیت فاقد حتی یک داروخانه شبانه روزی می باشد و تنها داروخانه این شهر نیز معمولاً هیچ یک از داروهای مورد نیاز بیماران را ندارد و در بسیاری از موارد بیماران و همراهان ایشان مجبور هستند جهت تامین دارو به تهران مراجعه نمایند و این در حالی است که در بسیاری از محلات تهران در یک خیابان کوچک بیش از 5 داروخانه و دراگ استور مجهز وجود دارد.
وجود یک بیمارستان مجهز در شهر آبسرد،تبدیل شدن مرکز بهداشتی-درمانی شهید محسنی آبسرد به یک درمانگاه آبرومند و تاسیس یک داروخانه شبانه روزی قابل قبول،حق مردم آبسرد بوده و بر مسئولان شهری آبسرد و وزارت بهداشت و درمان واجب است که برای رفع این کمبود و نقیصه اقدامی عملی و شایسته را به انجام رسانند.